Aangenaam Kennis Maken

De 25 medewerkers van Acquire Publishing brengen met veel plezier kennis(sen) bij elkaar onder 30.000 professionals uit de domeinen ruimte, mobiliteit en architectuur. Onze redacteuren volgen de ontwikkelingen op de voet. Samen met experts en kennispartners uit de sector vertalen we die in inspirerende artikelen, congressen, social media discussies, masterclasses en meer.

De vorm is ons om het even. Elk onderwerp vraagt immers om een eigen aanpak. Maar het doel is gelijk: kennis(sen) bij elkaar brengen om van elkaar te leren, met elkaar aan oplossingen te werken en om (nieuwe) vakgenoten te ontmoeten om kennis en zakelijke kansen mee te delen.

Enkele kenmerken van Acquire Publishing

  • We zijn een van de grote spelers in de markt met een grote bekendheid van onze titels, onze (hoofd)redacteuren en merken.

  • We werken daadwerkelijk crossmediaal en diepen thema’s uit via congressen, masterclasses, social media, nieuwsbrieven, websites en magazines.

  • Wij combineren domein stad, ruimte, architectuur én mobiliteit en komen daarmee tegemoet aan de toenemende vraag naar integraliteit en samenwerking.

  • Binnen ons team, dat in 10 jaar is gegroeid van 1 naar 25 medewerkers, vindt u onder meer ervaren projectleiders, contentexperts, marketeers, account managers en organisatorische talenten.

  • Acquire Publishing beschikt over een groot netwerk van expert, adviseurs, marktpartijen, brancheorganisaties en stakeholders.

Communicatieplatform

Voor meer dan 1.000 organisaties vormen onze titels en evenementen een effectief communicatiekanaal naar de doelgroep. Advertenties, banners, sponsoring, partnerships en private mailings vormen de basis voor een slim communicatieplan dat onze accountmanagers met hun klanten opstellen. Meer weten?

In opdracht van

Naast het succesvol uitgeven van eigen titels hebben we ook een track record opgebouwd op het gebied van opdrachten voor/met externe partijen. Denk aan het Beter Benutten Congres voor het Ministerie van IenM, het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte  voor het CROW en stedenspecials/trips voor onder meer Utrecht, Helmond en Leeuwarden. Heeft u een voorstel dat u met ons wilt bespreken? Mail ons dan.

Ook kennis maken?

We maken ook graag kennis met u. Kies een van de onderstaande mogelijkheden of neem contact op met onze Klantenservice (klantenservice@acquirepublishing.nl of bel: 038-4608954).

Deel deze pagina

Trending